Resultaten voor voedingsdeskundige amsterdam

 
voedingsdeskundige amsterdam
 
Home Voeding plus Advies Diëtist Amsterdam Voedingsadvies Amsterdam.
Over de praktijk. Voeding Advies is een diëtistenpraktijk in en om Amsterdam. In de praktijk werken drie diëtisten met ieder eigen specifieke deskundigheden. Twee diëtisten hebben de master gezondheidswetenschappen afgerond. Bij Voeding Advies streven we naar hoogwaardige en deskundige zorg met persoonlijke aandacht van gespecialiseerde diëtisten.
Diëtisten en Voedingsdeskundigen in Amsterdam boek online via AZENDA.com.
Bekijk het aanbod gewichtsconsulenten in Amsterdam. In tegenstelling tot diëtist en gewichtsconsulent is de titel voedingsdeskundige niet beschermd. Er zijn zowel vier als éénjarige opleidingen tot voedingsdeskundige. Een voedingsdeskundige voorziet cliënten van gedegen advies op het gebied van voeding, voedingsleer en leefstijl.
Nutrition advice Voedingsdeskundige Amsterdam Personal Training.
Claudia is altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op voedings en sportgebied waardoor u verzekerd bent van up-to-date advies. Claudia is afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar studie en met haar bedrijf CC Voedingsadvies heeft zij cursussen en voorlichtingen gegeven aan verschillende doelgroepen op het gebied van gezonde voeding en beweging.
Voedingscoach Yvet Noordermeer.
Ik ben Yvet Noordermeer en werkzaam als voedingsdscoach in Amsterdam. Naast mijn werk als voedingsdeskundige / voedingscoach in de praktijk geef ik workshops over gezondheid aan bedrijven en workshops wildplukken. Daarnaast werk ik als voorlichter op scholen, via de stichting Kind en Voeding.
Vergelijk 8 Voedingsdeskundige Opleidingen in Amsterdam Springest.
Amsterdam Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Voedingsdeskundige producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek 72, Thuisstudie 12, E-Learning 6, of Voedingsdeskundige in heel Nederland 120. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
DieetPlaneet dietist Amsterdam voedingsadvies Amsterdam.
Amsterdam Jan van Galenstraat. Amsterdam Oost Indische buurt. Diëtiste Tugce Tuzgol. Tugce is in 2014 afgestudeerd als dietist en werkt vanaf dat moment in de eerste lijn in Amsterdam met een tussenstop in hip Istanbul waar zij een jaar lang haar eigen praktijk runde.
Voeding in balans Diëtistenpraktijk Antoinette Pieters.
Diëtistenpraktijk Antoinette Pieters helpt u uw leefstijl aan te passen en een gezond eetpatroon op te bouwen. Om u daarbij te ondersteunen, maak ik gebruik van de Schijf van Vijf, als leidraad voor een gezonde basisvoeding en de dieet-behandelingsrichtlijnen voor een specifiek dieetadvies.
Coach en therapeut in Amsterdam Voedingsdeskundige Evelyn. Ervaren therapeut en coach in Amsterdam.
Orthomoleculaire therapie Amsterdam. Voedingsdeskundige in Amsterdam. Zoek je een goede voedingsdeskundige in Amsterdam? Up to date kennis. Realistische, makkelijk toepasbare adviezen. Deels vergoed door verzekering. Auteur van het voedingsboek Boost Your Mood. Zoek je een voedingsdeskundige die goed onderbouwde, logische en praktisch toepasbare adviezen geeft?
Praktijk voor diëtetiek, voedingscoaching en natuurgeneeskunde Praktijk voor diëtetiek, voedingscoaching en natuurgeneeskunde. Praktijk voor diëtetiek, voedingscoaching en natuurgeneeskunde Praktijk v
In binnen en buitenland heb ik workshops gegeven betreffende gezonde natuur voeding, voeding als medicijn middels purificatie en heling, vegetarisme, raw food etc. Terug in Nederland bied ik mijn diensten weer aan middels mijn eigen praktijk De Watersteen, gevestigd aan het Oosterpark te Amsterdam en tevens heb ik de mogelijkheid om mensen in en rond het Gooi te ontvangen in Huizen.
Voedingscoach Amsterdam-Oost Voedingsdeskundige Loka Voeding.
Mijn praktijklocatie is bij Bluebirds, Louise Wentstraat 186 in Amsterdam-Oost. Wil je komen kennismaken? Laat het me weten! 2015 Loka Voeding voedingscoach Amsterdam designed by automattic Disclaimer. Loka Voeding maakt gebruik van healthy! Lees meer in de privacyverklaring of pas je instellingen hier aan.

Contacteer ons